Om mig

Om mig

MIN EGEN HISTORIE:

Jeg boede i New York, da jeg var i starten af 20´erne. Hver dag dansede og trænede jeg, imens jeg spiste rigtig meget usundt mad som junkfood, slik, hvidt brød, tonsvis af kiks og masser af ost. Hver gang jeg gik forbi en kiosk, snuppede jeg lige en chokoladebar, hvilket resulterede i, at jeg måtte en ekstra omgang i træningscentret, for at kompensere for mit dårlige samvittighed.

 

Trods lidt træning her og der, tog jeg 10 kg på og kom rullende ind i Kastrup lufthavn. Blikket i min fars øjne sagde det hele: ”Hold da op, du er godt nok blevet noget rundere”.

Da jeg kom tilbage til Danmark, fortsatte jeg min dårlige spiral med at indtage alt det usunde samt træne lidt. Alt handlede for mig om hvornår jeg igen, kunne få mit næste slik fiks og dernæst mit næste trænings fiks – det var jo vigtigt for mig at holde balance i regnskabet!

Jeg var godt klar over at jeg var havnet i en ond spiral og det overskyggede alt andet i mit liv.

 

JEG HAVDE EVIGT DÅRLIG SAMVITTIGHED:

Sådan fortsatte jeg i næsten 3 år! Jeg begyndte at mærke efter, om det var sådan jeg ønskede at leve fremadrettet, jeg havde jo altid en dårlig selvfølelse og min energi var i bund. I denne periode var jeg ikke i stand til, at holde fokus på alt det vidunderlige som livet havde at byde på.

– Og sådan begyndte min egen søgen efter nye og bedre vaner som gjorde at jeg de sidste 28 år, har beskæftiget mig i at udvikle recepten på de gode og holdbare vaner.

 

Jeg har gennem årene erfaret, at have en sund krop i balance er der jeg befinder mig bedst.

Jeg er blevet 51 år og jeg mærker konsekvensen umiddelbart efter, når jeg ikke gør som jeg har brug for. Min krop er blevet et fint følende instrument som snakker tydeligt når jeg er på gal kurs og det er jeg taknemmelig for, jeg kan hurtigt justere og skabe balance igen.

Jeg har fundet recepten!

 

SAGT OM JACQUELINE:

 

Energisk  –  Passioneret  –  motiverende  –  Autentisk  –  Empatisk  –  Ærlig

JEG HJÆLPER DIG i MÅL:

I min verden er det vigtigt, at tænke alle aspekter ind når du ønsker at leve i harmoni med din  krop og din psyke. Som menneske, er det en naturlig drift at ønske balance. Vi har brug for, at have ro i hovedet, få mere energi, og ha gode vaner. Det har gennem årene været mit  fokus punkt at finde den balance.

 

At leve kun med fokus på hård træning og stramme mad planer var ikke løsningen for mig. Min krop var på ingen måde  i balance. jeg ved idag, at det er vigtigt,  at finde balancen mellem  det fysiske og det psykiske. Her finder jeg min power, mit overskud og mit flow.

Det smitter af på den måde jeg arbejder på. Derfor har det været vigtigt for mig at opbygge en bred palette af erfaring og viden som gør, at jeg kan hjælpe på et bredere plan.

 

Stress er en af de store modspillere som trigger krop og mindset. Alt hvad du oplever som stresser dig, gør dig ubalanceret og ting bliver uoverskuelige. Stress kan køre  kroppen fysisk ud til kanten, det påvirker psyken, det forkrommede overblik og overskuddet. Spiralen af dårlige vaner er i gang .

 

Jeg arbejder som Personlig Træner, Health Mentor Specialist, Flow specialist, kost vejleder,  Stress og vane bryder. Gennem årene erfarede jeg, at det ikke var nok med en personlig træner uddannelse. Jeg fik behov for at dykke dybere i den fysiske krop og i  psyken.

 

Jeg arbejder ud fra mine erfaringer, min viden og min intuition

For mig handler det om, at du får skabt en sund balance mellem krop og psyke. Så du føler, at livet spiller på alle planer. Vi har et levekompas som skal dreje så gnidningsfrit rundt som muligt, når du justere i de områder som ikke fungere for dig nu, betyder det at, hele dit livskompas balanceres.

Jeg arbejder meget ud fra min intuition, ved at kigge på det bagvedliggende i dig, som påvirker dig. Både fysisk såvel som psykisk. På den måde arbejder jeg med dig som helhed, uanset hvilket forløb du er i hos mig.

SE PRISER HER

Gør den dårlige vane nem at bryde

Føler du at dit liv er gået i stå på flere områder, og er du i tvivl om hvor du skal sætte ind.

Jeg tilbyder en GRATIS afklarende samtale

Dine oplysninger er selvfølgelig fortrolige

 

 KONTAKT