Vægttab

Vægttab 1:1

TID TIL VANETJEK OG EN HELHJERTET INDSATS MOD OVERFLØDIGE KILO:

Har du igennem længere tid været utilfreds med din vægt, eller været på adskillige slankekure og alligevel tager du på eller også står vægten helt stille?

Oplever du?

 • Manglende motivation
 • Frustration over tøjet er blevet for småt
 • Du skræmmes ved tanken om dig i badetøj
 • Du føler dig trist og har altid dårlig samvittighed

Det kan jeg hjælpe dig med som din sparringspartner

 

Kalorietælling og energiberegninger er ikke den vej du skal sammen med mig. Jeg arbejder med succesfulde værktøjer, der er testet gennem mange års arbejde med vaner og vægttab. Jeg arbejder med ren mad som øger dit vægttab, booster din krop og din energi. Derudover bruger jeg motion som en faktor for at skubbe yderligere til din forbrænding og dit velbefindende. Udover de ovenstående fakta, arbejder jeg med psyken som en vigtig brik til, at hjælpe dig med, at skabe nye vaner og mønstre. Psyken er essentiel for, om du får succes med dine mål lige nu, men også i fremtiden i forhold til et varigt vægttab.

DET FÅR DU:

Effektivt slanke forløb 1:1 -for dig som vil igang  NU

Pakken er inkl.

 • 2 timers personlig samtale
 • Vanetjek
 • Kostplan/træningsplan
 • Ready-to-go plan
 • Din egen opskriftsmappe
 • Før og efter fotos
 • 4 opfølgninger á en halv times varighed

 

Sammen afslutter vi kampen om kiloene.

Gør den dårlige vane nem at bryde – Tilmeld dig her!

 

SE PRISER HER:

Mette Walgreen

“Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Jacqueline/Vanekompasset – jeg fik et vægttab på 10 kg plus en masse energi. Jacqueline fik mig på rette spor og viste mig, at det rent faktisk “kun” drejer sig om at ændre sine vaner. Det var svært den første tid, men pludselig opdagede jeg, at jeg havde fået nye sunde vaner – som naturligt er blevet en del af min hverdag. En vigtig ændring for mig var, at begynde at spise mellemmåltider. Sund kost og regelmæssig motion gav mig et vægttab på 10 kg plus en masse energi.”

Bettina Ødemark

Privattræner og kostvejledning er noget af det bedste jeg har gjort for MIG selv.
Vanekompasset har udført sin rolle til UG kryds, bolle og slange.
Jeg følte jeg stod i stampe i forhold til træning og vægttab. Jeg fik istandsat et forløb med Jacqueline som privattræner og kostvejleder.
Det har været et superfedt forløb, med løbende dialog, justeringer med kosten, med det formål at jeg skulle nå det mål jeg havde sat for mig selv. Da jeg er i en familie der tænker mest på sovs og kartofler, var derfor også superlækker, at få en mappe med opskrifter til inspiration. Kosten har jeg fået styr på og ville ikke være bleg for nyt privattræningsforløb.
Knus og tak fordi du er dig

Gør den dårlige vane nem at bryde

Har du spørgsmål til et vægttabs forløb, så kontakt mig HER

Dine oplysninger er fortrolige

KONTAKT