Vægttab

Opfølgning på vægttab

OP-FØLGENDE VEJNING OG MÅLING –støtte under et Vægttab

I denne pakke får du opfølgning på en igangværende vægttabsproces. Er du i gang med at skabe resultater, og er du i gang med at skabe nye vaner, så er det en god investering med en sparringsmakker for dig. Ofte falder de gode intentioner i vasken som tiden går, og du står helt alene med det hele. Derfor vil det være givtigt for dig, med en professionel tovholder til sparring og vedvarende motivation. Du får hjælp til, at komme i mål med de genstridige kilo. Derfor kan du med fordel have glæde af denne pakke, som indeholder målinger samt samtale om hvor du er, hvordan det går, og hvordan det skal se ud fremadrettet.

 

SE PRISER HER:

Jannie Fisher

Jeg har kæmpet med 4-5 ekstra kilo i nogle år, trods træning og rimeligt sunde spisevaner, uden held til at  komme kiloene til livs. Jacquelines super professionelle måde at skræddersy mit forløb, har givet mig en masse værktøjer. Jacqueline har lært mig, at det har i høj grad også handler om struktur, at få ”ryddet op” i stressfaktorer, vigtigheden af, at få søvn nok, og give mig selv mentale pauser med mindfullness og huske at bede om hjælp, hvilket jeg i mit job som selvstændig har fundet svært. Jacquelines empatiske indlevelse, entusiasme og støtte gennem hele forløbet, har givet  mig fornyet energi og gjort det lettere. Får jeg brug for en personlig coach igen, ved jeg godt hvor jeg vil henvende mig.

 

Karina Andersen

Jeg kan varmt anbefale Jacqueline og hendes fantastiske ekspertise og viden. Hun har hjulpet mig, så jeg har nået mit mål. Jeg har tabt mig og lært hvordan jeg holder fast. Jeg har nu fået vendt mine tanker, og vaner til en sundere livsstil.Jeg er meget glad og stolt. Jeg siger tak for et fantastisk forløb.

 

 

Gør den dårlige vane nem at bryde

Har du spørgsmål til opfølgning på vægttab, så kontakt mig HER

Dine oplysninger er selvfølgelig fortrolige

KONTAKT