Personlig træning

Personlig træning 1:1

Personlig træning er til dig der ønsker, at komme igang med en veltillavet træning til dig.

En træning som er effektiv og gir dig de resultater du drømmer om. Virkemidlerne er mange, jeg hjælper dig hele vejen.

 

DU DRØMMER OM AT:

 • Forbedre din energi og livsglæde
 • Komme i super god form
 • Få en fast og veldrejet krop
 • Elske dit spejlbillede
 • Tabe dig
 • Få gode træningsvaner
 • Få en fast rytme med din træning

 

TRÆNINGEN KAN FOREGÅ:

 • Hjemme hos dig
 • Din arbejdsplads
 • I naturen
 • I dit personlige fitness center
 • Impuls motion Holte
 • New Fitness Albertslund

 

JEG BENYTTER FLERE FORSKELLIGE TRÆNINGS-METODER:

 • Styrketræning
 • Funktionel træning med egen kropsvægt
 • Fri vægts træning
 • TRX træning
 • Bold træning
 • Intervaltræning
 • Balance & Stabilitet

Vigtigst af alt, jeg tilrettelægger din træning efter dig, dine ønsker, dit temperament, din type og dit mål

 

INVESTER I DIG SELV OG FÅ KÆMPE AFKAST I FORM AF:

 • Mere selvtillid og power
 • En krop du nyder at leve med
 • Et sundt helbred
 • Gode træningsvaner
 • Fornyet motivation
 • Få de resultater du drømmer om
 • Træning der er 100% skræddersyet til dig og dine behov

SE PRISER HER:

 

Gør den dårlige vane nem at bryde

Har du spørgsmål til Personlig træning, så kontakt mig HER

Dine oplysninger er selvfølgelig fortrolige

Jan Nymann

Det er fantastisk at træne med Jacqueline. Jeg møder altid en glad og velforberedt træner. Hun forstår, at motiverer mig så jeg yder mit bedste til hver træning. Mine træninger er altid varierende fra gang til gang og jeg kommer aldrig til det samme træningsprogram derfor har det givet mig en masse nye øvelser som jeg også bruger når jeg har min egen træning jeg føler at min træning er mere effektiv og varieret efter jeg har fået Jacqueline som træner. Jeg kan kun sende de bedste anbefalinger for Jacqueline

 

Grethe
Jeg kontaktede Vanekompasset fordi jeg havde brug for at komme i gang med træningen igen.
Jeg har fået motivationen tilbage igen, takket være et forløb med Jacqueline.
Hun er meget inspirerende at være sammen med.
Hun er god til at motivere og svinge pisken.
Hun er en humørbombe, og det smitter.
Jacqueline fik også mit blodsukker på plads ved kostomlægning.
Jeg kan kun sige: SE AT BOOKE TIMER HOS JACQUELINE. Du vil ikke fortryde

 

Betina Nymann

Jeg har tabt 6 kg, fået en fast krop og er mere stolt når jeg kigger i spejlet. De små SMS med billeder af mad og gode råd og smiley, har helt klart gjort at jeg har holdt motivationen oppe. – Hun har været der, når jeg havde brug for hende.  Jacqueline har været, og ER en fantastisk støtte, også de dage hvor jeg er kommet kravlende med tåre i øjnene og knap har  kunne snører skoene – Altid lægger hun træningen efter hvad jeg magter – Og jeg føler mig piv stolt af at have gennemført. Jacqueline får mine bedste og varmest anbefalinger; 
Hun er benhård og vildt god til at aflæse ens signaler. 
Jeg kunne ikke forstille mig en bedre personlig træner.  

Berrin

Jeg føler mig smigret og høj af energi når jeg træner med Jacqueline – Love it!!!

Emilio 

Jacqueline var rigtig god til at motivere mig, hun fik mig til at yde mere, og jeg kunne mærke at jeg hurtigt blev stærkere i kroppen. Den sæson jeg trænede med Jacqueline blev jeg Årets spiller og jeg havde ingen skader.

Diego

Det var fedt at få professionel hjælp og blive guidet til at gøre øvelserne rigtigt.

Jeg fik gode fremskridt på fodboldbanen med et hurtigt antrit og acceleration samt mere overskud og udholdenhed. Jeg havde ingen skader og dyrker fortsat styrketræning ved siden af fodbolden, takket være den gode introduktion og motivation fra Jacqueline.

KONTAKT