[vc_row full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1486936452649{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1486936425515{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][layerslider_vc id=”13″][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”pager”][vc_column css=”.vc_custom_1475670812279{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_text]

Referencer

[/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1490187674549{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Lucas Gervasi

Jacqueline’s coaching has been a huge help for me, while I was struggling with chronic back pain. With her help in planning and following-up on my PT program, I’ve managed to make considerable progress in both improving my quality of life and reaching my fitness goals. This is no doubt due to Jacqueline’s skills as a personal coach, but also to her open-minded approach and capacity to adjust plans when required, while keeping track of her clients’ overall objectives.

By working with Jacqueline, you’re not only putting yourself in very professional hands, but also making your gym-time a lot funnier thanks to her evergoing positivity and great capacity to listen. I would recommend it anytime!

Monika Silkart

Jacqueline is not only a great personal trainer but also a true inspiration for the healthy lifestyle.

When I first reached out to Jacqueline, my weight was 72 kg (which is a lot for a 160cm height) and I felt unhealthy, unfit and unhappy.

Jacqueline inspired and encouraged me to look differently at the whole weight loss process and to focus on personal development and becoming a healthy person.

Because of the changes in the diet and Jacqueline’s training programs, I very soon started seeing changes in my body.

In just 8 months I was weighting 10 kg less and my body became much stronger!

I am very happy that I met Jacqueline because without her I don’t think I would have gone so far

Lise Andersen

Tusind tak for et fantastisk forløb i dine hænder!

Jeg kom ikke til dig for at tabe mig, men derimod for at komme i form efter 5 års “barsel”. Og det kom jeg.

Jeg valgte dig, fordi, at du har et holistisk perspektiv på sundhed, træning, og kost og dette syntes jeg var meget interessant.

De få gange jeg er trådt ind i et træningscenter, har været for at “løbe-gå”, fordi det var det jeg kunne overskue.

Med dig ved min side har jeg lært nogle vigtige teknikker, på de forskellige maskiner i centret, men også træning jeg kan lave på egen hånd hjemme. Det er jeg rigtig glad for at have fået med!

Når jeg træder ind i træningscenteret, ved jeg nu hvad jeg laver, jeg behøver ikke at nøjes med at “løbe-gå” 😉

Jacqueline var god til at læse mig, og presse mig mere end jeg lige selv havde regnet med jeg kunne klare. Og det er jo netop dét der er det gode ved at have en personlig træner med sig, man bliver presset mere end på egen hånd

De aller bedste anbefalinger fra mig🙂

Terese Andersen

Mit forløb med Jacqueline har været alle pengene værd!

Jeg har gået hos hende for, at tabe mig og det er lykkedes, og jeg er så taknemmelig.

Særligt for hendes måde, at håndtere tingene på- Ikke nok med, at hun ved ALT om mad, så kan hun også hjælpe med alt det andet, som også hindrer èn i at tabe sig.

Jacqueline er en gevinst for alle ❤️

Annette Nørager

Træningsforløbet med Jacqueline har været rigtig godt og har overgået mine forventninger. Den kombinerede vejledning omkring kost og træning gjorde, at jeg nåede mit mål hurtigere end jeg havde forventet.

Jacquelines ekspertise og vejledning gør, at forløbet føles overkommeligt, samtidig med at den regelmæssige måltagning og de synlige resultater gør, at man føler sig motiveret til at fortsætte.

Christina Nielsen

Jacqueline er super motiverende, hun tilpasser råd og vejledning til dine behov. Kan kun give hende mine bedste anbefalinger – det virker!

Christoffer  u17 spiller 

Tak for dig og fordi du sprang til med kort varsel, da jeg kun havde 8 uger til udfordringen og et ultimatum jeg fik af min fodbold træner.

Jeg hedder Christoffer, er 15 år og spiller elite fodbold i FC Roskilde.

Jeg drømte om at få lov at komme op på u17 holdet og fik en udfordring lige før sommerferien.

Træneren sagde, at hvis jeg skulle ha en chance for, at få lov at rykke på til u17 så skulle jeg tabe mig, ændre min fedt procent, øge min speed, samt ommøblere noget muskelmasse fra lår og balder til bryst og min overkrop – og jeg havde kun 8 uger til det…!!

Men med hjælp fra Jacqueline- lavede hun et træningsprogram med styrke og speed, samt en kost plan.

Jacqueline gjorde det klart for mig, at jeg ku risikere ikke at komme helt i mål på så kort tid, så det var vigtigt at jeg var målrettet, holdt min kostplan, og trænede ud fra hendes program.

Men nu efter 8 uger kom jeg alligevel i mål💪🏻 takket være dig Jacqueline.

Du har guidet, støttet, presset og vejledt mig under hele processen og det har givet resultat.

8 kilo tabt, blevet mindre de rigtige steder i centimeter og så er jeg blevet større de steder jeg skulle.

Jeg føler mig fit og min fodboldtræner har rost mig til skyerne.

Og jeg fik lov at rykke op og blive en del af det team jeg har drømt om at være en del af

Tak Jacqueline du er en éner🙏🏼👍🏻☝🏻🌸

Mette Walgreen

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Jacqueline/Vanekompasset – jeg fik et vægttab på 10 kg plus en masse energiJacqueline fik mig på rette spor og viste mig, at det rent faktisk “kun” drejer sig om at ændre sine vaner.

Det var svært den første tid, men pludselig opdagede jeg, at jeg havde fået nye sunde vaner – som naturligt er blevet en del af min hverdag. En vigtig ændring for mig var, at begynde at spise mellemmåltider.

Sund kost og regelmæssig motion gav mig et vægttab på 10 kg plus en masse energi

Karina

Jeg vandt en vægttabs konkurrence hos Vanekompasset i januar 2017.

Jeg kan varmt anbefale Jacqueline og hendes fantastiske ekspertise / viden, til en sundere livsstil.

Hun har hjulpet mig, så jeg har nået mit mål om, at tabe mig og lære hvordan jeg holder fast.

Jeg har nu fået vendt mine tanker, og vaner til en sundere livsstil.

Jeg er meget glad og stolt.

Jeg siger tak for et fantastisk forløb

Anja Nielsen

Inden jeg tog kontakt til Jacqueline havde jeg forsøgt mig med både diætist, fitnesscenter med personlig træner (et par gange) men endte med at lave et træningslokale derhjemme

Jeg mødtes med den skønneste kvinde som havde så meget energi og livsglæde. Jeg var meget skrøbelig på det tidspunkt da jeg havde været sygemeldt med stress.

Jeg synes selv jeg havde en del viden om kost men der tog jeg fejl. At få hjælp med kost vejledning/omlægning fra Jacqueline som selv lever efter det til daglig, det har givet mig mere end jeg kunne drømme om.

Jacqueline har fra dag 1 af været god til at læse mig. Hun har ikke presset mig for meget da jeg ikke var klar til det, men alligevel synes jeg hun har været ben hård og top motiveret, altid glad, energisk og velforberedt.

Jacqueline du skal have tusind tak for alt du har lært mig. Du er en fantastisk træner som brænder for det du foretager dig. Det er så fedt at være en del af. Jeg kunne ikke have klaret det uden din hjælp!

Lita/ Iben makkertræning

Jeg har lært meget om min krop, og om de vaner jeg nemt kan ændre

Jacqueline har skubbet mig lige til kanten, men ikke ud over.

Hun har løbende givet vejledning og opmuntring på en måde, så jeg bare kæmper videre.

Hun har været virkeligt god til, at se mine styrker og svagheder og derved sikre at træningen og kostvejledningen havde det helt rette individuelle fokus og med respekt for mig som person

Iben

Jeg havde dårlige sukker vaner særligt om eftermiddagen- jeg var helt udkørt kl. 20. når børnene var lagt.

Jeg er ikke sukker afhængig mere!

De nye vaner har givet mig ekstra overskud, sundere hud og hår

Jacqueline har været med mig i hele processen, jeg kan ikke takke hende nok.

Min motivation er meget høj, nu jeg har lært en sund livsstil som jeg nemt kan fortsætte

[/vc_column_text][vc_column_text]

Josefine

Jeg har været rigtig glad for at få sat nogle mål. Du har inspireret mig, til at leve sundt og nu er jeg  glad for hverdagen
1000 tak for hjælpen, det har været det fedeste

Birgitte Lenskjær Nikolajsen

Det har været guld værd for mig ,at lære Jacqueline at kende. Hun har givet mig viden og motivationen til, at træne og spise korrekt, og så er det oven I købet ikke svært”

Efter et rygestop tog jeg 12 kg på.
Mit kolesterol tal var sky højt, det samme var min fedt procent.
Jeg trænede 5 x om ugen, jeg spiste sundt og alligevel var jeg for tyk.
Mit mål med at starte op hos Jacqueline var, at få normal kolesterol, fedt procent og helt klart at tabe mig.
Det må man sige jeg har opnået. Jeg har tabt mig og jeg har fået en normal fedt procent, mit kolesterol tal er super flot og jeg har oven I hatten fået meget mere energi.
Jacqueline har lært mig hvordan jeg skal spise rigtigt så jeg taber fedt og er fit. Så har hun lært mig hvordan jeg skal træne, så jeg holder mig i god form.
Jeg har haft stor glæde af at træne med Jacqueline, hun er motiverende, glad, positiv og så er hun god til, at holde mig til ilden hele tiden

Jane Jørgensen  

Mødet med Jacqueline blev en øjenåbner for mig

Efter en hård skilsmisse, valgte jeg at prøve og fokusere på mig selv.
Det viste sig, at jeg desværre ikke var så god til at gøre det selv. Jeg manglede forståelsen for hvor vigtig JEG er.
Ved en tilfældighed hørte jeg om Jacqueline og hendes coaching.

Jeg fik hjælp til fokus på kostomlægning og gennem denne proces blev jeg fulgt så tæt som jeg selv ønskede det.
Blev sparret på godt og ondt
Aldrig et negativt ord, ej heller når jeg “faldt” tilbage i mit gamle mønster. Blot hjælp til selv hjælp med at komme tilbage i det nye og bedre mønster

Tina Jørgensen

Jacqueline er en kæmpe motivator og fuld af energi

I maj måned 2011 stoppede jeg med at ryge, en beslutning jeg er rigtig glad for. Men som alle ved, kommer der desværre nogle ekstra kilo på sidebenene, for mit vedkommende 11 kilo. Stille og roligt listede kiloene sig på, og der hvor jeg først bemærkede det var, da mine ben begyndte at strejke, når de skulle gå lidt længere end vanligt. For mig, var det fantastisk med et hold for lidt runde mennesker, damer som herre. Folk som gerne vil tabe sig og ha` en vejledning i kost.

Det gode ved ”slanke” holdet er, at vi alle er i samme båd, men også kan motivere hinanden, støtte hinanden og give nogle af sine gode erfaringer videre, omkring kost eller træning. Men vigtigst af alt, der er nogen som venter på at du møder op til træning, og supporter. Du ved at der er andre end dig, og lige netop det, gør at du ikke bare lægger dig hen på sofaen og sir ”jeg gider ikk i dag.

For mig har det haft den betydning at gå på  holdet, at jeg har tabt mig både i kilo og fedtprocent. Jeg er blevet mere bevidst om hvor det er jeg skal sætte ind for, at min krop kan ændre sig. Og det er takket være Jacqueline. Hun er en kæmpe ”motivator” og fuld af energi. Og hendes træning er meget alsidig, hård men god. Og det er jo lige netop det, som gør at man kommer i gang og føler at man bliver rørt

Betina Nyman

Jeg har tabt 6 kg, fået en fast krop og er mere stolt når jeg kigger i spejlet

De små sms med billeder af mad og gode råd og smiley, har helt klart gjort at jeg har holdt motivationen oppe. – Hun har været der, når jeg havde brug for hende.

Jacqueline har været, og ER en fantastisk støtte, også de dage hvor jeg er kommet kravlende med tåre i øjnene og knap har  kunne snører skoene – Altid lægger hun træningen efter hvad jeg magter – Og jeg føler mig piv stolt af at have gennemført.

Jacqueline får mine bedste og varmest anbefalinger; 
Hun er benhård og vildt god til at aflæse ens signaler

Jeg kunne ikke forstille mig en bedre personlig træner

Jane

Jeg startede et forløb hos Jacqueline da jeg havde brug for at have styr på træning og kost. Jacqueline fik mig  i gang.
Hjalp mig med at få selvtillid nok til at træne selvstændigt og opmuntrede mig til at deltage på hold træning.
Det at jeg kom i gang med den sundere livsstil og fokus på mig selv, har i dag givet mig et langt større velbefindende og samtidig er mit selvværd vokset i takt med buks og bh størrelsen er skrumpet.
Jeg kan kun sige at mødet med Jacqueline har ændret mit liv for altid

Sanne

Jeg slap mit fokus på alt det som ikke lykkedes og fandt ind til kernen  Nu med nyt job og så mærker jeg kærligheden spirer indeni. Jeg er på en ny og spændende vej i livet🙂

Tina

Jeg kan varmt anbefale en flowsession hos Jacqueline. Jeg har virkelig fået rykket nogle grænser, jeg ikke troede var muligt. Det har givet mig et mere positivt syn på livet, og jeg har fundet ud af hvad der er vigtigt for MIG, og jeg har fået  redskaber til at ændre de “dårlige vaner” Jacqueline giver mig lysten til, at “kæmpe” videre, og lære mig selv bedre at kende. Er dig evigt taknemlig Jacqueline – havde aldrig klaret det uden dig ❤

 

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Malene

Jeg kontaktede Jacqueline for 1 år siden. Jeg manglede hjælp til, at håndterer mine daglige udfordringer. Jeg manglede overskud, havde angst, træthed, jeg havde svært ved at komme igennem dagen pga. kroniske smerter i kroppen, stivhed, daglig hovedpine, kvalme, ubalance i mit fordøjelsessystem.

I dag 1 år efter har jeg det så meget bedre. Jeg har fået overskud og lyst til livet igen som i sig selv er så fantastisk! Derudover har jeg ingen kvalme mere, der er kommet balance i mit fordøjelsessystem, min krop er slet ikke så stiv mere og jeg har meget mindre intensitet i mine smerter og jeg har fået kontrol over min angst

Jacqueline er så rummelig og empatisk og hun har set mig for den jeg er, ikke mine diagnoser. Derudover har hun flyttet mit fokus fra alt det som var svært, til at jeg i dag føler jeg kan gøre hvad jeg har lyst til!
Jacqueline er meget professionel og altid smilende og positiv. Jeg har fået et helt anderledes positivt syn på livet nu og er nu klædt på til, at tage de udfordringer livet nu engang byder på.
Jeg føler mig stærk!

Marie-Louise

Med en hverdag der godt kan gå op i bleer, vasketøj og rengøring har det været super godt at have ”mor tid”

Det er dejligt at ha prioriteret mig selv de seneste 12 uger – hvilket min familie også mærker positivt

Mit ønske var, at tabe det sidste ekstra fedt på maven- målet er nået og jeg er glad

Mette

Man mærker virkelig, at der kommer fra Jacqueline er guldkorn.

Jeg kan oprigtig anbefale Jacqueline hvis du ønsker at drage omsorg for din krop, dit helbred og dit sind.

Jeg er fuld af respekt for Jacquelines personlighed og arbejde, og vil til enhver tid anbefale hende som din behandler

Pernille B. Sørensen 

Jeg sad en aften i sofaen og irriterede mig over jeg igen var faldet i med det usunde.

Den Da jeg startede i mit fitness center, fik jeg et visitkort – Jacqueline fra vanekompasset så jeg besluttede mig for at kontakte hende.
Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg kontaktede Jacqueline, hun er en stor støtte og hun får mig til at blive ved med at holde fast uanset om det går op eller ned af bakke.
Det gik rigtig godt for mig i starten, men jeg stødte ind i en væg, hvor motivationen blev mindre, hun var meget støttende og det vigtigste af alt så TROR HUN PÅ MIG!
Hun kommer med masser af inspiration både til kost og motion. Det er de små skridt der tæller og hun har ikke altid fokus på vægten.
Hver eneste træningstime jeg har med Jacqueline er spændende, hun udfordre mig på det fysiske, men også det personlige plan. Hun er altid forberedt og fyldt med energi.
En stor anbefaling til Jacqueline fra vanekompasset

Berrin 

Jeg har kendt Jacqueline i et par år. Jeg har altid synes, at Jacqueline har været en meget inspirerende person.

Den energi hun udstråler, og hendes positive tilgang til livet  har været en kæmpe øjenåbner for mig og hun har uden tvivl haft og fortsat har en positivt effekt på mig.

Træning for mig har altid betydet meget, men det gik hen og blev en usund vane for mig. Jeg overtrænede og mistede motivationen og min krop stod i stampe, Uden resultat.

Jeg var nu heller ikke så struktureret i mine madvaner. Jeg kunne mærke min krop reagerede på en negativ måde, jeg begyndte at tage på, selvom jeg trænede og trænede konstant.

At starte et forløb hos vanekompasset, vendte rundt på hele mit syn og på mit liv.

Jeg har knapt nok samarbejdet med Jacqueline lidt over 2 måneder og allerede opnået gode resultater. Det har været en kæmpe øjenåbner for mig og vil altid være det. Jeg bliver kun mere og mere inspireret af skønne Jacqueline og lærer konstant nye ting

Livet med vanekompasset er helt fantastisk, energi givende, og hjælper mig med, at skabe balance og struktur i min travle hverdag

Nira 

Målet med mit ca 2,5 måneders forløb med Jacqueline, var at stå piv skarp til min 30 års – og hold op jeg stod skarp!
Vi startede op i den sværeste måned, december. Her formåede vi at komme ud med et fantastisk resultat til min anden måling i start januar.
Og dette var på trods af, at jeg ikke holdt mig igen med alt den lækre julemad. Tværtimod havde jeg julefrokoster og adskillige arrangementer med både god mad og alkohol.
Effekten af Jacquelines træningsprogram, som i øvrigt altid var skræddersyet til min kunnen og det ekstra, hvor jeg som regel skulle presses til, kunne hurtigt ses og mærkes på min krop.

Da jeg er presset, hvad angår tiden, måtte vi finde en løsning, som var god for mig. Og her fik jeg en masse gode øvelser, som nemt kan laves hjemme, men stadig lige så effektive, som var du i et træningscenter.
Kan varmt anbefale Jacqueline, to gange ugentlig  – og du er garanteret synlige resultater!

Pernille

Jeg var sygemeldt med stress, og jeg led af stærk træthed, udmattelse, ondt i maven og søvn problemer.

Jacqueline gav mig værktøjer og lagde en plan. Jeg følte det var et nemt forløb at gå til.

Efter kort tid slap min træthed og udmattelse, og det gjorde at jeg lettere ku komme videre.

Jacqueline er kompetent, dygtig og kommer hele vejen rundt og bagom de mest væsentlige ting og det virkede! Jeg kan varmt anbefale et forløb til alle der ligesom jeg har brug for hjælp og særligt når man mindst tror man kan overskue det

Tak for dig❤️

Familien Rodrigues

Vi valgte at bruge vores 3 ugers ferie på at lave noget aktivt fysisk. Vi er en fodboldfamilie, og sommerferien står på selvtræning. Det er udfordrende, at finde på selvtræning som familie når man er på forskellige niveauer, og ikke mindst få skubbet sig ud af døren og afsted.

Jacqueline fik på aller fornemmeste maner skabt en hård og sjov træning, hvor hun fik udfordret os alle hver især på det niveau vi var på,  samtidigt havde vi konkurrere på gentagelser, udholdenhed og teknik.

Vi har grinet, svedt, konkurreret, leget og nydt at være aktive sammen på en helt ny måde som familie

 

 

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1490187691917{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]