Gruppetræning lille gruppe

PERSONLIG GRUPPE TRÆNING 

 

FORDELE VED PERSONLIG GRUPPE-TRÆNING:

 • Du træner i dit eget lille lukkede fællesskab
 • Du vælger trænings sted og tidspunkt
 • Skøn gruppe dynamik
 • Øget fokus på dig og gruppen
 • Ny inspiration
 • Det er billigere
 • Resultatskabende træning

 

Kender du til denne følelse?

Du ønsker inderligt at komme i gang med at træne. Du mangler energi og føler dig træt, slap og uoplagt. Du vil gerne strammes op og ønsker måske, at gå en tøjstørrelse eller mere ned – men du kan ikke tage dig sammen! Motivationen mangler og du føler dig ikke tilpas i et større træningsfællesskab lige nu!
Løsningen for dig er lige til. Du mangler en der sætter dagsordenen, et mødested og et tidspunkt og en lille gruppe der står i samme situation som dig. Derfor er personlig træning med en lille gruppe en effektiv løsning hvis du ønsker, at komme i gang under professionelle forhold. Du lærer at træne med korrekt teknik samtidig med at du får effektive øvelser.
Når du vælger denne træningsform ønsker du et fællesskab hvor I alle har et ønske om, at komme i gang med sjov, hård og effektiv træning. Du ønsker at træne sammen med nogle mennesker du kender. Du ønsker at bestemme tidspunkt og sted. Du mangler bare en holder det hele i gang.

JEG TILBYDER:

 • Seriøs effektiv personlig træning for dig og dem du holder af
 • Fast tilrettelagt træning fra gang til gang
 • Top motiveret træning 
 • Træning der giver dig energi, overskud og en stærk krop
 • Mulighed for individuel træning i gruppen ved skader
 • Sparring

SE PRISER HER:

Gør den dårlige vane nem at bryde

Har du spørgsmål til Gruppetræning, så kontakt mig HER

Dine oplysninger er selvfølgelig fortrolige

 

BOOK EN TID HER:

KONTAKT
 

 

GRUPPE TRÆNING I MINDRE GRUPPER:

Træk på fællesskabets kræfter!

Her har du mulighed for at samle dit eget  hold. Det kan være kollegaer, veninder, familie eller børn (+16 år). Du samler mødregruppen og jeg kommer til jer, muligederne er mange.

Det er et forløb som styrker dig individuelt. Du ønsker en sund livsstil, gode resultater, faste træningsvaner og ideer til effektive trænings øvelser, samtidig ønsker du at få glæde af, at træne i et lille trænings fællesskab. Jeg holder dig i gang og motivere dig til, at blive ved når du har allermest lyst til at stoppe. Det er her vi skaber de gode vaner og de gode resultater

 

 

Familien Rodirigues

“Vi valgte at bruge vores 3 ugers ferie på at lave noget aktivt fysisk. Vi er en fodboldfamilie, og sommerferien står på selvtræning. Det er udfordrende, at finde på selvtræning som familie når man er på forskellige niveauer, og ikke mindst få skubbet sig ud af døren og afsted.

Jacqueline fik på aller fornemmeste maner skabt en hård og sjov træning, hvor hun fik udfordret os alle hver især på det niveau vi var på,  samtidigt havde vi konkurrere på gentagelser, udholdenhed og teknik.

Vi har grinet, svedt, konkurreret, leget og nydt at være aktive sammen på en helt ny måde som familie.”

 

Mette Andersen

Gruppetræningen har været super fed.  Rigtig sjovt at træne med veninderne!

Jacqueline tilrette lagde hver en træningstime til os, ud fra vores behov og hvad vi kunne klare og så lidt mere til. Det har været en spændende ny måde at træne på. Et dejligt afbræk på min ellers altid hektiske uge

 

Pernille  Sørensen 

“Jeg fik et visitkort i mit lokale fitness center.– Jeg tog udfordringen op og kontaktede hende. Jeg har ikke et sekund fortrudt. Hun er en stor støtte og hun får mig til, at blive ved med at holde fast specielt i de perioder det går ned af bakke psykisk.. Hver eneste trænings time jeg har med Jacqueline er spændende, hun udfordre mig på det fysiske, men også det på det personlige plan. Hun er altid forberedt og fyldt med energi. En stor anbefaling til Jacqueline fra vanekompasset”