Personlig træning lille gruppe

Gruppe træning mindre grupper – træk på fællesskabets kræfter

Her har du mulighed for at samle dit eget lille hold. Det kan være kollegaer, veninder eller familie, men også børn over 16 år. Det er et forløb som styrker jeg hver især og får skubbet Jer i den rigtige retning imod en sund livstil. Jeg holder Jer top motiveret og sørger for at skubbe Jer til de resultater i ønsker.

Jeg tilbyder:

  • Seriøs effektiv personlig træning for dig og dem du holder af
  • Fast tilrettelagt træning fra gang til gang
  • Top motiveret træning der skubber dig/jer til resultater
  • Træning der bl.a. gir dig energi, overskud og en stærk krop
  • Mulighed for individuel træning i gruppen ved skader

 

PRIS PERSONLIG TRÆNING LILLE GRUPPE
Pris: 4.500,- (8 x personlig træning)

Stor rabat på personlig træning for små grupper a´ minimum 4 personer

KONTAKT
Du er meget velkommen til at kontakte mig på info@vanekompasset eller ringe til mig på 40564074, hvis du vil høre mere om mine forløb og hvad jeg kan tilbyde