30 min. samtale & måling

4 møder af 30 min. varighed – skab varige vaner

Er du i gang med at skabe resultater, du taber dig løbende og du er igang med at skabe nye vaner, så er det godt at have en sparringsmakker, der er på samme linje med dig, som holder dig fast i dit resultat

Derfor kan du med fordel have glæde af denne pakke, som indeholder målinger samt samtale om hvor du er, hvordan det går, og hvordan det skal se ud fremad rettet. Disse samtaler skaber klarhed og fokus på der du ønsker at være. Vi taler om de indre og de ydre følelser, om dine vaner, og om det som fylder, da det er en vigtig del af processen. Da dit indre kompas skal være i vater for at du kan holde motivationen høj

En samtale indeholder en dybde gående snak samt en måling med en fedtprocent måler og et målebånd

Få en opfølgning og dine resultater løbende og skab løbende stabile resultater og gode varige vaner

PRISER MÅLING & VEJNING

4 gange 30 minutters samtale med måling, vejning og opfølgning:

Pris 1.000,- ex moms

KONTAKT
Du er meget velkommen til at kontakte mig på info@vanekompasset eller ringe til mig på 40564074, hvis du vil høre mere om mine forløb og hvad jeg kan tilbyde